Известие

Collapse
No announcement yet.

33S16V Permanent4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хм, някой гледал ли го е този екземпляр?

Comment

Хайде де, още стои там двор на ул. Панагюрище. Нека някой мине да я види, че аз не мога

Comment

Нека го погледне някой.Имам интерес към части.Има едно Ломско,ако се съберем повече хора може да го разделим.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
          Нека го погледне някой.Имам интерес към части.Има едно Ломско,ако се съберем повече хора може да го разделим.
          Тя колата е на мое име, ама той ми я е платил. Има гражданска, но не виждам да я кара от доста време. А не ми се разправя с него и съекипниците му щот са пишман сервиз

Comment

Аз бих отишъл да я видя тия дни, понеже си търся 33 или 146 но съм малко зает през седмицата. Събота или неделя там ли е?
            Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
            Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
              Аз бих отишъл да я видя тия дни, понеже си търся 33 или 146 но съм малко зает през седмицата. Събота или неделя там ли е?
              Не знам дали работят в неделя. За събота преди работеха до обяд

Comment

ОК ще пробвам да мина, въпреки че има ретро парад и може и да няма никой...

Comment

Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
                  ОК ще пробвам да мина, въпреки че има ретро парад и може и да няма никой...
                  Търси Краси, алфата е негова, но не по документи. Но това не го споменавай

Comment

Ок, дано успея сега в съботата, че после чак на друга събота...

Comment

Минах днеска около 10 ч. сутринта, но нямаше никой. Тя алфата е отстрани в едно дворче оградено с мрежа ама не ми се прескачаше да я гледам по-отблизо. Сервизът работи ли въобще, защото нямаше много признаци на живот? Ако знаете г/д кога работи може да мина през седмицата...

Comment

Работи през деня, аз съм минавал. Но влезна ли вътре ще трябва да утрепам двама

Comment

Хайде момчета, някой да мине да види какво става с тая кола

Comment

Аз минавах наскоро. Даже говорих с Краси, два пъти я гледах, огледах я добре, вкарахме я на канала в сервиза...Мислех да я взимам, обаче и искаше малко повече пари за състоянието, в което се намира.

Не, че колата е лоша, а и такава класика си струва, но пода е за кърпене - десен праг няма, под пасажера е лятно изпълнение с проветрение за краката. Отляво също тръгва яко ръжда, а по мотора е пълно с течове. Има и други по-дребни ръжди...

По принцип ако имах малко повече пари не бих се замислил за такава класика, но 1200 лв в случая ми идваха повечко, а после си намерих много прилична 146 боксер за 1000, която си взех и така...

Comment

Язък, тия са я съсипали. При мен нямаше грам течове, и беше малко за кърпене отпред по ръба към двигателния отсег. Тия тотално са я съсипали. Жалко за колицата.
                              А Рекарото как беше?

Comment

Само шофьорската беше малко протрита на гърба долу вляво иначе нищо фрапантно и фатално нямаше по салона - мен лично мнооого ме грабна тоя салон, ама всичко останало...

Ама примерно тия течове, които видях не е може би чак толкова катастрофално - гарнитура на картер най-вероятно, кормилната рейка тече, не си спомням покрай пробката на скоростите дали не пускаше. Не работи климатика махнал е компресора ли се бил развалил и единия радиатор и перката отдясно и някви такива дребни досадни нещица...

Честно казано не е нещо фатално цялостното състояние и някой мераклия ако се хване ще си я направи. Аз имам мерак ама съм само на 18 и нямам тия пари нужни да вложа в колата...

Comment

Working...
                                X